maanantai 21. tammikuuta 2013

Hääblogi vs. hääkansio

Olen haaveillut häistäni pikkutytöstä saakka, enkä vain itse hääpäivästä vaan myös häiden suunnittelusta. Onni potkaisi lujaa ja pääsenkin suunnittelemään häitäni kesälle 2014. Puolitoista vuotta siis aikaa, se riittänee?

Ensin ajattelin ostaa Tiimarista kansiot sekä glitterikynät ja alkaa kokoamaan hääkansiota. Tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin, sillä en ole oikein leikkaa-liimaa tyyppiä ja kaikki kuvat, ideat ynnä muut on helposti saatavilla netissä ja liitettävissä blogiin. Ehkä kätevämpää on ettei tarvitse tulostella, liimailla (ja saati sitten leikkailla ja tuhota ihania häälehtiä..) Lisäksi olen törmännyt netissä mitä ihanimpiin hääblogeihin ja mielestäni ne ovat tosi käteviä. Blogia käytän avuksi ideointiin, suunnitteluun ja ajatusten kokoamiseen. Mikäli eksyt lukemaan, kommentoi toki!

1 kommentti:

  1. Minäkin marssin kihlausta seuraavana päivänä Tiimariin ja ostin jos minkälaista tilpehööriä, että alkaisin koota hääsuunnittelukirjaa. No, pari viikkoa jaksoin tehdä sitä ja sitten innostus lopahti... On vaan niin paljon helpompaa hyödyntää blogia ja pinterestiä. :)

    VastaaPoista