perjantai 25. tammikuuta 2013

Vaihtoehto 1: Allin Matala

Pari viikkoa sitten kävimme katsomassa ensimmäistä hääpaikkaa; Allin Matalaa. Allin Matala on pubityylinen paikka, joka kyllä miellytti kovasti! Sisätilat olivat mukavan oloiset ja erittäin tunnelmalliset ja väritykseltään tummanpuhuvaa puuta. Pidin siitä, että mitään ei tarvitsisi koristeluilla "piilottaa". Myös pieni pihatila löytyi keinuineen ja pihakalusteineen missä voisi myös viettää aikaa. Talvella siitä ei tosin hirveästi saanut selvää miltä piha näyttää,  mutta kesäkuvista päätellen erittäin viihtyisältä.Istumapaikkoja löytyi sekä pitkien pöytien ympäriltä, että tilan takaa "loosseista". Keittötilat olivat hyvä ruuan lämmittämistä varten, äänentoisto vehkeet löytyi ja piuhat esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle jos musiikkia haluaa sitä kautta soittaa. Mikäli häihin haluaisimme bändin, niin siinä tapauksessa tila saattaa käydä ahtaaksi, mutta tällä hetkellä emme ole bändin kannalla. Hinnaltaan paikka ajalle pe-su oli aika hintava, mutta budjetin rajoissa. Tarkkaa hintaa emäntä ei tosin osannut vielä kertoa, mutta suuntaa antava.


Kuvat otettu sisätiloista. Alemmassa näkyy tanssilattiaa.

Juomat ja catering paikkaan hoidetaan itse. Tämä tarkoittaa sitä, että myös tarjoilija tai kaksi täytyisi varata. En halua että kukaan vieraista tai perheestä joutuu laittamaan ruokia kesken juhlan. Tarjoilupöytiä löytyi sekä astiasto lukuunottamatta kuohuviinilaseja. Loppusiivous kuuluu hintaan, mikä on iso plussa. Vessat löytyivät sekä miehille, että naisille ja ne olivat siistejä. Naisten vessasta löytyi myös iso peili kaunistautumista varten :) Välittömästi sisääntulon yhteydestä löytyi myös nurkkaus lahjapöydälle sekä narikka.

Asiat jotka jäivät vielä epäilyttämään sen verran, ettei varausta vielä tehty olivat se, että emäntä ei ollut varma että onko vuodelle 2014 tulossa jokin sulkemisaika, koska paikan lähettyville on tullut asutusta. Tähän mennessä Allin Matalassa on saanut juhlia vaikka aamuun asti, eikä olisi toivottavaa jos valomerkki tulisi jo esimerkiksi kello 24 tai pahimmassa tapauksessa jo kello 22. Lisäksi lopullinen hinta vuodelle 2014 ei ollut vielä tiedossa.



Plussat:
  • tunnelmalliset sisätilat, helppo koristella
  • tanssilattia
  • äänentoisto
  • keittiö + astiasto
  • siivous kuuluu hintaan
  • piha-alue
Miinukset:
  • epävarmuus "valomerkistä"
  • hinta saattaa nousta arvioidusta, ei tarkkaa hintaa tiedossa
  • hinnan noustessa kallis, kun catering + tarjoilijat vielä päälle
  • alueen ympäristö pihapiirin ulkopuolella ei kovin viehättävä
Harkitsemme kuitenkin Allin Matalaa vakavasti, ellei mikään muu paikka sykähdytä. Täytyy vain toivoa että haluamamme päivä on vielä vapaana jos päädymme juhlimaan tänne :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti